Alina Botezatu
624 vizualizări 14 mar 2019

Cele 10 magazine din reţeaua Zanfir sunt situate în oraşul Focşani şi în împrejurimi, repectiv Adjud, Panciu, Dărmăneşti şi Târgu Ocna şi vor fi integrate în următoarele luni de către Mega Image astfel: 8 locaţii vor fi transformate în magazine Mega Image, format mediu şi mic potrivit suprafeţei utile şi două locaţii vor fi transformate în Shop&Go.

Retailerul vrâncean Zanfir, deţinut de soţii Liliana şi Vasile Zanfir, a inaugurat primul supermarket în anul 2002, urmat de o dezvoltare rapidă.

„Preluarea celui mai important jucător din industria de retail de pe piaţa locală din zona Vrancea face parte din strategia noastră de dezvoltare şi expansiune în noi teritorii. Ne consolidăm, astfel, poziţia într-o regiune cu potenţial, cu o piaţă deja matură”, afirmă Mircea Moga, CEO al Mega Image.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 677 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timişoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Citește și: