Ioan Dornescu - Mediafax
1554 vizualizări 23 oct 2012

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism lansează o nouă ediţie a programului "O săptămână la munte", preţurile pentru 5 nopţi de cazare variind între 158 şi 358 de lei.

Pentru o unitate de 2 stele preţul este de 158 de lei/ sejur, pentru 3 stele ajunge la 258 lei/ sejur, iar la 4 stele suma urcă la 358 lei/ sejur.

Tarifele sunt pentru o persoană, nu includ servicii de masă şi sunt cu 60-70 % mai mici decât cele din perioada verii, potrivit patronatelor.

Pentru a beneficia de aceste tarife, durata sejurului trebuie să fie de 5 nopţi, de duminică până vineri, în perioada octombrie - decembrie, dar cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi şi cu alte date de intrare, în intervalul stabilit.

"Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turişti, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de numărul de locuri puse la dispoziţie. Până acum, prin acest program au fost puse la dispoziţie aproape 500 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că în cele 9 serii circa 4.500 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte în condiţii de tarife avantajoase. Biletele pentru aceste hoteluri au fost puse deja în vânzare în agenţiile de turism", se arată într-un comunicat al FPTR.

Programul este destinat creşterii gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii de profil pentru turiştii români.

Citește și: