Laura Cojocaru
1434 vizualizări 24 sep 2018

În timp ce iPhone XS continuă să aibă aceleaşi costuri exorbitante ca iPhone X pentru înlocuirea ecranului (279 de dolari) şi pentru alte distrugeri (549 de dolari), preţurile pentru reparaţia modelului XS Max cresc uimitor, ajungând la 599 de dolari, scrie Forbes.

Soluţia pe care o oferă Apple utilizatorilor, pentru a evita costurile necesare reparaţiilor este să-şi achiziţioneze serviciul AppleCare, care este mult mai scump pentru utilizatorii de iPhone XS şi iPhone XS Max. AppleCare, pentru noile modele iPhone valorează 269 de dolari, cu 40 de dolari mai mult decât celelalte iPhone-uri.

Dar lista costurilor ascunse este departe de a se încheia.

Posesorii noilor modele de iPhone, XS şi XS Max vor plăti mai mult pentru baterii, comparativ cu toate celelalte modele de iPhone. 

Cele trei modele de smartphone au un procesor nou, numit A12 Bionic, care funcţionează mai rapid şi consumă mai puţină energie, oficialii Apple susţinând că - din acest motiv - bateria va dura cu 30 de minute mai mult. Sistemul de recunoaştere facială a fost îmbunătăţit şi funcţionează mai rapid. Modelele XS şi XS Max au cameră foto cu două obiective de 12 megapixeli, în timp ce modelul XR rămâne cu un singur obiectiv, tot de 12 megapixeli.

iPhone XS şi iPhone XS Max pot funcţiona cu două abonamente simultan, având un SIM card fizic şi cu unul electronic. Acest lucru va permite deţinătorului să-şi facă un abonament nou când călătoreşte în altă ţară, dar să poată fi contactat prin numărul său obişnuit. De asemenea, clientul va putea avea două numere, unul personal şi unul de serviciu.

Citește și: