Loredana VOICULESCU
3158 vizualizări 12 nov 2014

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a transmis că cei 22 de kilometri ai lotului 3 al autostrăzii Orăştie-Sibiu vor fi deschişi circulaţiei vineri, adică cu două zile înainte de turul al doilea al alegerilor. 

“Deschiderea circulaţiei rutiere pe lotul al treilea al autostrăzii Orăştie-Sibiu va avea loc în data de 14.11.2014”, potrivit unui răspuns transmis ZF de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR ).

Celelalte trei bucăţi din autostrada Orăştie-Sibiu - loturile 1, 2 şi 4 - au fost deschise circulaţiei în urmă cu doi ani şi respectiv cu un an. Din cauza alunecărilor de teren, lucrările la lotul 3 al autostrăzii au fost întârziate.

Astfel că, odată cu inaugurarea celor 22 de kilometri, se va putea circula continuu, înainte de alegeri, pe aproape 115 kilometri de autostradă între Sibiu şi Deva.

Pe forumurile de discuţii pe teme de transport au fost publicate miercuri fotografii de pe cei mai noi kilometri de autostradă. În imagini se mai pot vedea câteva utilaje care nivelează terenul din imediata apropiere a autostrăzii.

Foto forum.peundemerg.ro

În decembrie 2013, la inaugurarea tronsonului 4, de 60 de kilometri, din Orăştie-Sibiu, premierul Victor Ponta şi ministrul delegat de la acea vreme Dan Şova au tăiat panglica inaugurală, în timp ce în zonă câţiva tineri afişau pancarte cu mesajele "Ne mândrim cu tot ce face Victor Ponta pentru pace" şi "Aşteptăm cu interes cel de-al XV-lea Congres", potrivit Mediafax.

Foto forum.peundemerg.ro

Foto forum.peundemerg.ro

Foto forum.peundemerg.ro

Foto forum.peundemerg.ro

Citește și: