Aurelian Mihai
371 vizualizări 21 mar 2019

Telefonul lăudat cu autonomie de peste o săptămână în condiţii de folosire normală este de cel puţin trei ori mai gros decât unul normal, argumentul producătorului fiind că  acesta elimină nevoia pentru powerbank separat. Însă adevărata întrebare este cine ar vrea cu adevărat să ţină un powerbank la ureche,  telefonul livrat într-o carcasă de 2,2 cm grosime, fiind cu siguranţă şi foarte greu.

Power Max P18K Pop poate reda clipuri video timp de două zile fără oprire, sau 4 zile dacă ne limităm la ascultarea de muzică. Autonomia în standby poate ajunge la 50 zile, sau mai mult de o săptămână de folosire normală. Potrivit companiei producătoare, Avenir Telecom,  bateria lui Energizer P18K Pop are nevoie de 8-9 ore pentru încărcare completă.

Telefonul pune la dispoziţie o cameră foto principală cu rezoluţie 12MP+5MP+2MP şi cameră frontală de 16MP+2MP, care se ascunde în corpul telefonului atunci când nu este folosită. Power Max P18K vine echipat cu 128GB memorie internă şi slot microSD pentru suplimentarea capacităţii de stocare.

Finanţat în cadrul unei campanii Indigo, Power Max P18K Pop poate fi comandat pentru preţul de 550 dolari. Oferta este însă valabilă doar pentru primele două sute unităţi vândute preţul urcând apoi la 599 dolari. Cei care comandă două exemplare Power Max P18K Pop  ce aleg cu un preţ redus la 1.098 dolari,  respectiv 1.587 dolari pentru trei bucăţi.

Citeşte continuarea...

Citește și: