Corina VÂRLAN
6075 vizualizări 14 sep 2012

Restricţia de viteză de 100 de kilometri pe oră impusă de autorităţi pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti va fi ridicată de sâmbătă, conform reprezentanţilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR).

Astfel, începând de mâine, şoferii vor putea să circule pe tronsonul Moara Vlăsiei-Ploieşti, între km 26+000 – km 68+250, cu o viteză maximă de 130 de kilometri pe oră.

Ridicarea restricţiei de viteză vine "ca urmare a finalizării lucrărilor de optimizare a siguranţei traficului rutier", după cum explică reprezentanţii CNADNR într-un comunicat remis gândul.

Pe sectorul de autostradă cuprins între km 6+550 – km 26+000, mai exact între Centura Bucureşti şi Moara Vlăsiei, restricţia de viteză de 100 de kilometri pe oră impusă şoferilor rămâne în continuare în vigoare.

Autostrada Bucureşti-Ploieşti este alcătuită din două sectoare, mai exact Bucureşti-Moara Vlăsiei şi Moara Vlăsiei-Ploieşti, iar valoare totală a lucrărilor de construcţie ale acesteia se ridică la 450 de milioane de euro.

Companiile contractante sunt Pizzarotti/Tirrena Scavi, respectiv Spedition UMB/Pa&Co Internaţional/Euroconstruct '98/Com-Axa.

Citește și: