Florin Jinga
1430 vizualizări 7 ian 2019

Cele mai bune companii aeriene din top au fost Aurigny Air Service, Swiss Airlines, Jet2, Norwegian şi KLM, în timp ce Ryanair s-a situat pe ultimul loc, informează BBC News.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a declarat că sondajul nu ia în calcul succesul înregistrat de Ryanair în ultimii ani şi acuză că un sondaj realizat pe 8.000 de călători nu este suficient de reprezentativ pentru a fi luat în serios.

Pe locul 11 s-a situat EasyJet, în timp ce British Airways a ajuns pe 15, din cauza numeroaselor întârzieri ale zborurilor sale. Companiile Thomas Cook şi Wizz Air s-au situat şi ele pe ultimele locuri în topul preferinţelor britanicilor.

Ryanair a avut un an dificil, după ce a fost nevoită să anuleze sute de zboruri din cauza unei greve a piloţilor, iar călătorii nu au primit niciun fel de compensaţie pentru zborurile anulate. De asemenea, politica bagajelor de mână a fost schimbată de trei ori în 2018.

Nici sistemul de îmbarcare, nici confortul de la bordul avioanelor, mâncarea sau băutura servite la bord nu i-a impresionat pe pasagerii Ryanair

 

Citește și: