ING Pay, disponibil pentru telefoanele cu sistem Android, a avut în România cea mai rapidă rată de adopţie şi cel mai mare grad de utilizare dintre toate cele peste 40 de ţările din cadrul grupului ING.

De când a fost lansat, în iulie anul trecut, deja 70.000 de utilizatori au făcut aproximativ 3 milioane de tranzacţii, acoperind aproape 4% din totalul tranzacţiilor la POS făcute de cardurile ING.

Luni, Apple a lansat, pe lângă un nou serviciu de televiziune de tip streaming şi un serviciu de jocuri online, un card de credit, Apple Card, care va fi atât un card virtual - pe iPhone, cât şi unul fizic, serviciul fiind furnizat împreună cu Goldman Sachs Group şi Mastercard. Versiunea fizică este din titan, gravat cu laser, urmând să fie lansat în Statele Unite în această vară.

Apple Card include facilitatea de a afişa compact cheltuielile pe mai multe dispozitive electronice şi oferă o facilitate de daily cash back. Cardul de credit nu va avea taxe de întârziere, taxe anuale sau taxe internaţionale, a precizat Jennifer Bailey, vicepreşedintele Apple Pay. Tim Cook, CEO-ul companiei, a precizat că Apple Pay va fi disponibil în mai mult de 40 de ţări, până la sfârşitul acestui an.

 

Citește și: