Dan Straut
720 vizualizări 12 apr 2018

„Anul trecut, când se dezbătea bugetul pe 2018, Ionuţ Mişa - ca ministru de Finanţe - a asumat nişte cifre pe baza cărora s-a construit bugetul. Acum, ca preşedinte la ANAF, va trebui să îndeplinească acele promisiuni”, a spus Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3.

„Mişa are experienţă, are un sprijin în persoana mea, va trebui să facă doar atât: să atingă doar acele ţinte asumate anul trecut. Minimul pe care l-a propus în Parlament, asta trebuie să asigure acum”, a spus ministrul Finanţelor, menţionând că gradul de colectare „putea fi mai bun, dar e în parametri”.

Teodorovici le-a transmis şi un semnal funcţionarilor de la Finanţe şi ANAF, precizând că „şi nopţile se pot lucra”, iar luna „nu are doar 30 de zile când eşti pe o funcţie atât de importantă pentru ţară”.

La jumătatea lunii decembrie 2017, legea bugetului de stat pentru anul 2018 a fost adoptată în Comisiile reunite de buget-finanţe, cu 17 voturi „pentru” şi 14 „împotrivă”.

„Urmează votul final în Parlament şi de la anul trebuie să ne apucăm, în continuare, de treabă”, a declarat ministrul Finanţelor de atunci, Ionuţ Mişa, la finalul şedinţei comisiilor de buget reunite.

Citește și: