Silviu Bănilă
190 vizualizări 25 oct 2014
Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost găsit fără viaţă în data de 20 octombrie. Avocatul s-ar fi spânzurat de o balustradă din imobilul în care locuia. Gambino, un consilier general şi director care a lucrat 11 ani pentru Deutsche Bank, a fost găsit de soţia sa, care a alertat de urgenţă medicii. În ciuda eforturilor depuse, acesta nu a putut fi salvat.
 
Avocatul Gambino a fost implicat în soluţionarea unor probleme legale pentru Deutsche Bank, precum cele generate de scandalul manipulării dobânzilor Libor şi a pieţei valutare. Cea mai mare bancă din Germania a plătit deja amenzi şi despăgubiri în valoare totală de 6,1 miliarde euro, în ultimii doi ani şi jumătate. Deutsche Bank estimează că în al treilea trimestru al acestui an va înregistra cheltuieli de judecată de 894 milioane euro.
 
La începutul acestui an, fostul şef al Deutsche Bank, William Broeksmit, care avea o relaţie profesională strânsă cu co-directorul executiv Anshu Jain, a fost găsit mort în locuinţa sa din Londra. Potrivit autorităţilor, şi Broeksmit şi-ar fi pus capăt zilelor, scrie Reuters.

Citește și: