Silviu Bănilă
9736 vizualizări 31 mar 2015

Snapchat foloseşte o limită de timp în care mesajele şi fotografiile pot fi vizualizate şi descărcate, dar fiica lui Cullinan le-a transferat pe Instagram, scrie Business Insider. Fotografiile conţineau mesaje din partea lui Rory Cullinan, precum "Nu îmi plac şedinţele de consiliu xx", "O întâlnire plictisitoare xx" şi "Încă o afurisită de întâlnire".

Mesajele şi fotografiile nu erau destinate publicului larg şi tatăl i le-a trimis fiicei într-o pauză. Totuşi, peste câteva săptămâni, RBS a anunţat că se desparte de Cullinan, în data de 30 aprilie 2015. Plecarea lui Cullinan reprezintă o surpriză majoră, în condiţiile în care acesta a fost promovat în data de 4 martie, pentru a restructura divizia de investiţii a RBS.

În ultimii şase ani, preşedintele RBS a primit bonusuri de 3,3 milioane dolari şi a deţinut acţiuni în valoare de 1,8 milioane dolari. După promovare, şi-a asigurat dreptul la un salariu de 2,9 milioane dolari.

RBS a decis însă să se despartă subit de Cullinan şi nu a oferit un motiv pentru decizia sa. Directorul executiv al RBS, Ross McEwan, a declarat că "îi mulţumeşte lui Rory pentru contribuţia sa semnificativă din ultimii şase ani la restructurarea RBS".

La rândul său, Cullinan a declarat: "Sunt mândru că am jucat un rol major în restructurarea RBS şi am stabilit o agendă eficientă în ultimii şase ani".

The Telegraph nu a ezitat să speculeze coincidenţa între momentul plecării lui Cullinan şi publicarea fotografiilor pe Snapchat. Pe de altă parte, cei de la The Guardian au sugerat că executivul a plecat din cauza unor neînţelegeri cu colegii, privitor la implementarea unei noi strategii la banca RBS, condusă în prezent de McEwan. 

 

Citește și: