Marinela Sarbu
1061 vizualizări 1 apr 2019

Potrivit cotidianului german Bild, un avion uşor de şase locuri s-a prăbuşit într-un câmp şi a izbucnit în flăcări lângă Egelsbach, un oraş din statul Hesse.

Avionul care s-a prăbuşit în Germania aparţine companiei aeriene Globus, care face parte din S7 Airliner, a declarat pentru agenţia rusă Sputnik o sursă din cadrul Agenţiei Federale de Transport Aerian din Rusia (Rosaviatsia).

S7 Airlines a confirmat decesul co-proprietarei companiei, Natalia Fileva, ca urmare a accidentului. Anterior, o sursă a declarat pentru Sputnik că incidentul a curmat vieţile Nataliei Fileva şi a tatălui ei.

Natalia Fileva, soţia directorului S7 Vladislav Filev, zbura în Germania pentru un tratament medical, a precizat sursa. Cea de-a treia victimă este pilotul avionului.

O maşină de poliţie care se îndrepta spre locul accidentului s-a izbit de un alt automobil, anunţă agenţia de presă DPA. Trei poliţişti au fost răniţi, iar două persoane din cealaltă maşină au murit.

Cu o avere de 600 de milioane de dolari, Filjowa a fost una dintre cele mai bogate femei din Rusia, ocupând locul patru, potrivit revistei "Forbes".

Citește și: