6689 vizualizări 25 iul 2017

Potrivit unui comunicat de presă transmis corespondentului MEDIAFAX de reprezentanţii companiei Neptun SA, noua staţie de carburanţi se află lângă Ploieşti, pe DN 1, la kilometrul 68, pe partea dreaptă a sensului de mers Braşov – Bucureşti.

Construcţia benzinăriei ETU Oil&Gas a fost realizată în aproximativ 9 luni, fiind cea mai mare din ţară.

„Spaţiul comercial se întinde pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi (magazin şi zona bar), platforma şi parcare se întinde pe 5.200 de metri pătraţi, fiind 6 locuri pentru autocare şi 30 de locuri locuri autoturisme, 4 pompe de autoturisme, 2 pompe pentru tiruri şi 1 skid GPL”, se arată în comunicatul citat.

Pe lângă staţia de carburanţi, a fost amenajat şi un market şi o terasă, fiind create 16 locuri de muncă. Investiţia totală se ridică la 2 milioane de euro.

„Terasa are 500 metri pătraţi, fiind 80 locuri la terasă şi 90 locuri la interior. Avem meniuri cu burgeri, cartofi prăjiţi, salate, sandwish-uri proapete, prăjituri, produse, patiserie, fresh-uri sau cafea. Este o benzinărie modernă, cu mult spaţiu la interior şi exterior”, mai arată compania.

Aceasta este cea de-a treia staţie de carburanţi ETU, aparţinând societăţii Neptun Câmpina.
 

Citește și: