128680 vizualizări 12 iun 2014

Reacţie dură din partea actorului Mihai Bobonete la adresa prezentatorului TV Radu Banciu, care o numise pe Simona Halep „o ţărăncuţă”. „Un dobitoc şi un împuţit”, l-a taxat actorul, prezent, joi, în studioul emisiunii Gândul Live.

Referindu-se la meciul din finala Roland Garros, în care tenismena Simona Halep a întâlnit-o pe Maria Sharapova, actorul Mihai Bobonete a mărturisit că valul de simpatie îndreptat către sportiva română l-a bucurat: „E foarte bine că s-a vorbit despre tenis. Mi se pare o treabă extraordinară că lumea a luat atitudine şi majoritatea oamenilor care au vorbit au vorbit frumos şi s-au mândrit cu faptul că Simona a ajuns atât de departe, că joacă foarte bine”.

Iar pe cei care s-au grăbit însă să o critice pe tenismenă sau să insiste pe un detaliu anatomic şi pe o decizie a sportivei de a-şi micşora sânii, Bobonete i-a catalogat drept "excepţii": „Faptul că au fost câţiva care au zis că nu au de ce să-i mulţumească sau cum a fost altul. .. împuţitul ăla care face o emisiune, îmi scapă numele lui, care comenta Turul Franţei înainte, de s-a luat de ea, acestea sunt excepţii care n-au nicio legătură cu ceea ce se întâmplă”, a comentat invitatul.

Mihai Bobonete, actor

„Alt dobitoc şi ăla”, a spus Mihai Bobonete, referindu-se la Radu Banciu, care a afirmat recent că „Simona Halep este o ţărăncuţă”, în comparaţie cu Maria Sharapova, care  „e o lady”.

„E o lady de nu se poate. Când geme aia numai la lady nu mă gândesc. Mă gândesc la toate starletele porno din lumea asta şi la toată copilăria mea. (...) Dacă Simona pare o ţărăncuţă pe lângă Sharapova, ăştia sunt... vai mama lor. Iar ţărăncuţă sau ţăran nu mi se pare o jignire la adresa cuiva. Eu nici în glumă n-o folosesc – bă, eşti ţăran!, că majoritatea suntem ţărani”, a mai spus Mihai Bobonete.

 

Citește și: