Diana MARCU
571 vizualizări 31 mar 2015

"Dl Klaus Iohannis nu avea posibilitatea să respingă propunerea făcută de dl Victor Ponta pentru ministerul de Finanţe, pentru dl Teodorovici. Nu era justificată acea critică", a afirmat Gheorghe Ialomiţianu la Gândul LIVE.

"A fost o critică pe care Iohannis nu o merita. Putea respinge acea propunere a lui Victor Ponta dacă teodorovici avea o problemă de legalitate, or el era ministru în funcţie la Fonduri Europene", a mai spus deputatul PNL. Deci mi se pare incorect cum a procedat domnul Traian Băsescu, iar preşedintele Klaus Iohannis nu îşi permitea să se afle în treabă. Dacă avea un motiv foarte serios să o facă ar fi făcut-o".

Întrebat cu ce alt nume s-ar fi putut prezenta PSD pentru portofoliul Finaţelor, Ialomiţianu l-a indicat pe Viorel Ştefan. În opinia sa, omul potrivit  să preia Finaţele ar fi trebuit să aibă "expertiză în implementarea Codurilor Fiscale, în îmbunătăţirea colectării veniturilor, o persoană specializată pe macroeconomie. Dl Teodorovici trebuia să rămână la Fonfuri Europene", a conchis invitatul Gândul LIVE.

 

Citește și: