Gandul.info
Diana MARCU
2806 vizualizări 14 mar 2014

Actriţa Olimpia Melinte, care a fost nominalizată la premiile Goya 2014 - considerate Oscarurile industriei cinematografice spaniole -, se bucură de un enorm succes în Spania, precum şi de aprecierea colegilor săi de breaslă din peninsulă.

Melinte, în vârstă de 27 de ani, din Iaşi, a învăţat limba spaniolă, a urmat cursuri de masaj şi s-a îngrăşat 10 kilograme pentru a interpreta rolurile surorilor gemene Alexandra şi Nina din filmul regizat de Cuenca, Canibal, iar despre toate aceste provocări vorbeşte la Gândul LIVE.

Lungmetrajul "Canibal" - care va putea fi urmărit în premieră în România la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) de anul acesta - spune povestea lui Carlos, un om singuratic, ciudat, iubit, însă, de toţi locuitorii oraşului Granada. Ceea ce puţini ştiu despre el este că nu se poate hrăni decât cu femei faţă de care nu se poate ataşa emoţional. Toate aceste lucruri se schimbă în ziua în care o întâlneşte pe Nina, o româncă aflată în căutarea surorii sale gemene.

Olimpia Melinte va putea fi văzută pe marile ecrane din România în comedia "Selfie" şi în "Planşa", proaspăt nominalizat la Festivalul Internaţional al Filmului de Dragoste de la Mons, Belgia, iar în toamnă, în cel mai recent film al lui Dan Chişu, "Bucureşti Non-stop".

Citește și: