Gandul
9544 vizualizări 9 dec 2019

Dincă a întrebat-o pe Luiza dacă are prietene dispuse să facă sex pe bani. Mai mult, complicele său, Ştefan Risipiţeanu, a abuzat-o sexual pe Luiza.

"După ce am pornit maşina de pe loc am şi întrebat-o dacă face naveta la Dioşti, ea zicându-mi că a venit la Caracal săs coată bani de la un bancomat, dar acei bani nu au sosit din afara ţării. Eu auzind că a vorbit d ebani am întrebat-o dacă are prietene care fac sex pe bani, ea zicând că are.

Am oprit-o în câmp, apropae de Dioşti, am blocat uşile din spate ale maşinii - doar de afară puteai urca - şi m-am dat jos de la volan, în mână cu 50 de lei, gândind că va accepta să îmi facă sex.

În interiorul meu s-a declanşat o poftă nebună să fac sex şi imediat am oprit pe partea dreaptă, în afara părţii carosabile, maşina. Am coborât de la volan şi am urcat lângă ea, în spate, dar ea striga şi mai tare că nu face sex şi după ajutor şi că este virgină.

Nu mai aveam control, nu mai judecam, în acele momente doream să fac sex. I-am dat o palmă peste faţă şi am luat-o de păr. În acel moment i-a căzut telefonul ei, pe care îl ţinea în mână.

Am legat-o întinsă pe canapea de centura de la mijlocul banchetei. Am luat telefonul ei de la picioarele mele, am coborât din maşină şi am urcat la volanul maşinii pentru a o duce la mine acasă ca să pot face sex cu ea. Luiza plângea mereu.

I-am zis să tacă, dar nu s-a oprit din plâns, zicându-i că, dacă nu tace, o bat şi chiar i-am dat o palmă peste faţă, tăcând. I-am mai zis să nu salte capul de pe banchetă, doar când îi zic eu, că o încurcă rău dacă nu mă ascultă.

Voiam să plece (n.r. Ştefan Risipiţeanu), să nu o vadă pe Luiza în maşină, dar el tot insista. Nu am vrut să-i dau vreo palmă, să strig cu voce tare la el deoarece nu erau porţile închise. Voiam să închid porţile să nu mai apară şi alte persoane ca Fănică la poarta mea şi atunci i-am zis că să stea pe loc că după ce închid eu porţile, îi aduc tutun.

Am venit la el şi am stat în faţa lui, pe bancheta din spate. Atunci i-am zis că cea din maşină e una ce am aranjat cu ea să o (...).

A zis că vrea şi el să (...) ceva, că trecuse ceva timp de când a (...) ultima dată. Eu i-am zis să meargă la copertină, lângă nutrii să îşi facă ţigări de ziar, că am să vorbesc cu acea persoană din maşină dacă vrea să se (...) şi cu el", a declarat Gheorghe Dincă, potrivit cancan.ro.

Citește și: