3854 vizualizări 19 iun 2013

O agenţie de recrutare din Germania i-a recomandat unei tinere în vârstă de 19 ani să lucreze într-un bordel, scrie The Daily Mail.

Scrisoarea prin care tânăra a fost anunţată că ar fi un post de chelneriţă disponibil într-un bordel din "districtul roşu", din oraşul Augsburg, Bavaria, a venit fără nicio înştiinţarea prealabilă, notează sursa. În mod normal, agenţia îi sună în prealabil pe aplicanţi pentru a le oferi mai multe detalii despre joburile recomandate, detaliile fiind trimise ulterior.

Fata de 19 ani a povestit pentru presa germană că mama sa a ţipat în momentul în care a aflat că fiicei sale i s-a propus să servească băuturi într-unul dintre cele mai mari bordeluri din oraş, în condiţiile în care tânăra avea experienţă de menajeră.

Agenţia condusă de Roland Furst i-a cerut scuze clientei. "Nu am recomanda niciodată locuri de muncă în domeniul prostituţiei. Ştiam doar că respectivul local este localizat în districtul roşu", a precizat Furst.

Altor opt persoane le-a fost recomandat postul de chelneriţă la respectivul local, însă agenţia a precizat că acestea au fost înştiinţate telefonic înainte de a primi detaliile prin poştă.

 

Citește și: