29694 vizualizări 20 mai 2013

ANDREEA MARIN BĂNICĂ şi ŞTEFAN BĂNICĂ Jr. au decis să se despartă.

Andreea Marin Banica a scris pe contul ei de Facebook despre decizia de a se desparti de sotul ei, Stefan Banica Jr.

"Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea.

Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru.

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela.

Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica."

Şi pe contul lui Stefan Banica Jr. a fost regasit acelasi mesaj, publicat in jurul orei 21.00.

PLUS: ŞTEFAN BĂNICĂ: CE E DRAGOSTEA?

PLUS: ANDREEA MARIN: "Trăiam parcă ceva ireal, nu înţelegeam ce mi se întâmplă"

La ora 21.00, pe pagina de Facebook a Andreei Marin a apărut acest mesaj. Postarea a strâns în primele 50 de minute 480 de comentarii şi a fost share-uită de 173 de ori.

Nici pagina lui Ştefan Bănică nu a arătat diferit. Postarea artistului a strâns 940 de comentarii în doar câteva minute.

Citește și: