16269 vizualizări 31 mai 2013

Simona Gherghe a mărturisit în timpul emisiunii că a apelat de mai multe ori la pastilele de slăbit pentru a-şi modela silueta.

Prezentatoarea în vârstă de 36 de ani a povestit însă că a renunţat repede la acest obicei, întrucât medicamentele o făceau să se simte foarte rău.

"Eu n-am 90-60-90, dar nici nu-mi doresc", a povestit Simona. "Aveam şi eu acasă o bicicletă medicinală, dar pe care îmi ţineam genţile. În schimb, dacă mă duc la sală, mă ţin de bicicletă", a adăugat ea.

Pe de altă parte, prezentatoarea nu este singura vedetă din România care a încercat să scape de kilograme cu ajutorul pastilelor.

Cântăreaţa Julia Julia Nahmany a dezvăluit şi ea că a slăbit 15 kilograme după ce a urmat un tratament cu astfel de pilule. Totuşi, artista a povestit că nu este mândră de decizia pe care a luat-o pentru că starea de sănătate i-a fost afectată serios în perioada respectivă.

"Este absolut îngrozitor! Îţi taie pofta de mâncare, începi să ai ameţeli", a spus aceasta.

Tentaţia a fost la fel de mare şi pentru Teo Trandafir, au arătat apropiaţii acesteia. Mai mult, mai multe persoane din anturajul vedetei TV au spus că pancreatita de care Teo suferă ar fi fost declanşată chiar de pastilele pentru slăbit pe care aceasta le-ar fi luat o perioadă de timp.

De asemenea, Andreea Marin a povestit că a încercat şi ea să slăbească cu ajutorul pilulelor. "O singură dată am făcut prostia să folosesc pastile de slăbit, dar mi-am dat organismul peste cap. Pastilele te slăbesc doar pentru moment", a explicat fosta soţie a lui Ştefan Bănică Jr.

Contestate de mulţi specialişti din domeniul medical, pastilele de slăbit sunt totuşi metoda cea mai la îndemână pentru multe femei din lume. Medicii endocrinologi avertizează însă că efectele acestora asupra organismului pot fi devastatoare, ele ducând în mod special la creşterea riscului apariţiei bolilor de inimă.

Unele vedete au înţeles asta şi au apelat în schimb la ajutorul unui nutriţionist. Este şi cazul Ozanei Barabancea, căreia specialistul i-a recomandat un regim alimentar personalizat.

"Ideea unui regim general valabil pentru slăbit, idee pe care o văd afişată pe foarte multe canale, nu există. Aşa că, indiferent de numele dietei sau de persoana de notorietate 'lipită' de o cură sau alta, refuzaţi-le. Un regim alimentar sănătos poate fi personalizat doar de un doctor nutritionist", a povestit atunci solista.

Astfel, în primele două luni de la începerea dietei, Ozana a slăbit 23 de kilograme.

LOTO, LOTO 6/49. Numerele extrase la LOTO duminică, 12 mai. Report de peste 7,1 milioane de euro la LOTO 6/49

LOTO 6/49. Numerele extrase pe 12 mai. De când nu s-a mai câştigat marele premiu la LOTO 6/49

Citește și: