8730 vizualizări 26 iun 2013

Două tinere din Mexic, de 18, respectiv 20 de ani, au şocat autorităţile din cauza cruzimii de care au dat dovadă. Cele două femeie sunt autoarele unei crime macabre, notează NY Daily Mail.

Poliţiştii au descoperit, în urma unui control de rutină, că Jennifer McKee, în vârstă de 18 ani, şi Ashlee Gurule, de 20 de ani au ucis un bărbat, cu sânge rece. Înainte să îl omoare, tinerele, care erau prostituate, şi-au torturat, înjunghiat, iar mai apoi au sufocat victima.

FOTO: NY Daily Mail // Jennifer McKee, în vârstă de 18 ani

Femeile nu s-au oprit aici cu faptele monstruase. Bărbatul, care avea 51 de ani, a fost jefuit, după care Jennifer McKee şi Ashlee Gurule l-au în portbagajul maşinii care aparţinea victimei şi au ieşit la plimbare prin New Mexico

Fapta a fost descoperită de poliţişti în urma unui control de rutină, mai scrie NY Daily Mail.

Cele două tinere erau prostituate şi locuiau pe străzile oraşului american Albuquerque, din New Mexico. Ele au fost invitate de un bărbat în locuinţa sa, pentru a întreţine relaţii sexuale, dar femeile l-au ucis cu sânge rece pentru a-i fura autovehiculul. Tinerele au declarat poliţiştilor că se "săturaseră să umble pe străzi" şi s-au decis să se bucure de viaţă. În timp ce una îl ţinea de picioare, a doua l-a omorât cu o pernă pusă pe faţă, cu toate că bărbatul le-a promis că le dă orice pentru a scăpa cu viaţă.

FOTO: NY Daily Mail // Ashlee Gurule, în vârstă de 20

După ce l-au sufocat şi înjunghiat pe bătrân, ele s-au decis să îl ascundă în portbagajul maşinii, plecând în căutarea unui loc unde să scape de cadavru. Pe drum, ele au fost oprite de poliţie pentru că nu au respectat mai multe reguli de circulaţie, dar tinerele s-au decis să mărească viteză, autorităţile fiind obligate să pornească într-o urmărire ca în filme.

Urmărirea s-a oprit după ce şoferiţa a fost implicată într-un accident, lovindu-se de o altă maşină. Poliţiştii au fost uimiţi să descopere în portbagajul maşinii cadavrul bărbatului. Alături de cele două tinere se afla şi o minoră de 16 care urmează să fie anchetată, dar care nu a luat parte la teribila crimă.

Citește și: