O familie din Râmnicu Vâlcea a fost dată afară din hotelul în care îşi făcea vacanţa, pe litoral, scrie Replica Online. Nemulţumiţi de condiţiile de cazare, turiştii au făcut reclamaţie, iar patronul hotelului a hotărât să îi dea afară din stabiliment.

“Îi dau afară pe cei care deranjează. Când s-au cazat, le-a convenit camera, iar noaptea când au venit nu le-a mai convenit?! Au venit în stare de ebrietate, au început să facă scandal şi să deranjeze ceilalţi turişti. Unitatea e plină de turişti. Nu le dau banii înapoi”, a declarat George Bosânceanu, patronul hotelului Histria din Mamaia.

Părerile referitoare la hotelul lui Bosânceanu sunt împărţite. “Vacanţa este minunată, hotelul este perfect. Angajaţii au fost prietenoşi, priveliştea este minunată. Am găsit în hotel tot ce am avut nevoie”, a declarat un turist francez. Pe de altă parte, un turist român se declară nemulţumit de condiţiile de la Histria. “Am plătit 1.100 de lei pentru cinci zile. Nu am avut aer condiţionat şi nu ni s-a schimbat niciodată lenjeria de pat. Trebuia să vină un angajat să facă ordine, atunci când noi plecam la plajă, că doar au cheile de rezervă”, a declarat turistul.

În timp ce familia dată afară susţine că au găsit în cameră gândaci şi mucegai, patronul hotelului spune că toate camerele sunt “de lux”. “Avem camere foarte mari, cu aer condiţionat şi jacuzzi. Oricum, turiştii au semnat un proces verbal, prin care au fost de acord cu camerele”, a încheiat patronul hotelului.
 

Citește și: