49 vizualizări 19 mar 2014

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut că PDL este în continuare "un partid ţapăn, cu structuri puternice", dar are aceeaşi "boală ca şi a PSD", fiind motivul înfiinţării Mişcării Populare, care, "din păcate", nu se poate crea cu "măicuţe".

Traian Băsescu a fost întrebat cum vede în momentul de faţă PDL ca partid, în contextul în care a susţinut anterior că PSD este nu este un partid "nedemocratic".

"Sunt un partid ţapăn, cu structuri puternice, au aceeaşi boală ca şi PSD-ul în structurile interne – de asta şi încercarea de a crea partidul Mişcarea Populară, care din păcate nu se poate crea cu măicuţe, ci tot cu oameni politici", a afirmat Băsescu.

El a fost întrebat dacă regretă seara în care şi-a luat "adio" de la PDL.

"Nu, era momentul să ne despărţim, era momentul pentru că se crease acea mare minciună << din cauza lui Băsescu nu creşte nimic la umbra lui, se usucă toţi liderii care uite aşa ar colcăi şi ar fi noi lideri naţionali>>. Văd că mai şi împrumută între timp, aşa au fost de oprimaţi de perioada când eram într-un parteneriat sau le eram preşedinte", a mai afirmat preşedintele.

 

Citește și: