Fosta prezentatoare TV Cristina Ţopescu a făcut mai multe declaraţii surprinzătoare despre Ştefan Bănică jr., cu care a avut o relaţie în urmă cu mai mulţi ani.

„Eu m-am simţit foarte iubită, poate că nu m-a iubit nimeni mai mult ca Ştefan. Dar ţin minte ce-i spuneam: vreau să mă iubeşti mai puţin şi să mă respecţi mai mult. El e foarte pătimaş şi avea ieşiri, dar astea sunt chestii copilăreşti, care se întâmplă într-o relaţie. Se spun lucruri de genul: 'Dacă nu vei fi a mea, te omor, numai să nu fii a altuia'. Asta nu înseamnă că lucrurile astea se pun în practică, să fim serioşi. A fost o relaţie pasională, Ştefan va avea mereu un loc special în sufletul meu”, a declarat Cristina Ţopescu.

În cadrul respectivei emisiuni, fosta prezentatoare TV a negat faptul că Ştefan Bănică jr. ar fi fost un om violent sau că ar fi bătut-o. „Ştefan e o persoană impulsivă, geloasă, dar în niciun caz să bată femeile”,  explicat Cristina Ţopescu.

În urmă cu câteva luni, Cristina Ţopescu a spus că Ştefan Bănică jr. este un bărbat primitiv în relaţia cu o femeie şi şi-a amintit de un episod violent din relaţia lor. „A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă grăbească, ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi îmi spunea că mă omoară în clipa aia dacă nu merg cu el”, şi-a amintit Cristina Ţopescu.

LOTO, LOTO 6/49. Numerele extrase la LOTO pe 19 mai. Report uriaş la LOTO 6/49. S-a câştigat la Noroc. Numerele extrase frecvent

 

Citește și: