10272 vizualizări 15 apr 2013

Simona Gherghe a dezminţit pe Facebook informaţiile conform cărora ar urma să plece de la emisiunea pe care o prezintă, informaţii apărute într-un ziar tabloid şi preluate de mai multe site-uri din România.

 

„Astăzi, 15 aprilie 2013, se împlinesc 11 ani de când lucrez pentru Antena 1. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă, care m-au ajutat să evoluez ca om de televiziune şi care au muncit pentru succesul emisiunii pe care o prezint. O emisiune de nota 11! S-au întâmplat multe în ultimii 11 ani, unele lucruri bune, altele şi mai bune. Au fost şi evenimente neplăcute, care mi-au arătat că, la fel care oricare om, mai greşesc, iar alteori că există mulţi judecători de ocazie, supraoameni, demni de filosofia lui Nietzsche”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Mesajul vine după ce, de dimineaţă, mai multe site-uri au publicat ştirea conform căreia Simona Gherghe ar urma să-şi anunţe plecarea de la „Acces Direct”. „Surse” din interiorul televiziunii declarau că prezentatoarea TV s-a săturat să fie criticată pentru emisiunea pe care o prezintă şi că ar fi discutat cu şefii să îi găsească un alt format.

„Cei care au dat ştirea au încurcat borcanele, astăzi este 15 aprilie, nu 1 aprilie. Iau ca pe o păcăleală ştirea că aş intenţiona să plec”, a încheiat Simona Gherghe mesajul de pe Facebook.

Citește și: