Preşedintele FRF, Mircea Sandu, nu este impresionat de protestul suporterilor rapidişti, care au intrat în greva foamei după ce echipa lor a fost retrogradată în Liga a II-a.

„Nu îmi dau demisia pentru că nu eu am băgat Rapidul în faliment. Eu am o relaţie normală cu fanii rapidişti. Nu Mircea Sandu a dus clubul Rapid în insolvenţă şi aproape de faliment”, a declarat Mircea Sandu.

Pe de altă parte, preşedintele FRF a anunţat, într-o conferinţă de presă desfăşurată luni, că el a votat împotriva barajului dintre Rapid şi Concordia Chiajna, pentru rămânerea în Liga I. „Nu am fost de acord cu 18 echipe şi implicit nici cu barajul. Mi se poate aduce orice acuzaţie, dar nu că Rapidul este în insolvenţă din cauza mea. Dacă rămâneau 17 echipe, aşa cum am votat eu, nu mai era niciun fel de problemă. Îmi pare rău pentru suporterii Rapidului, dar să caute vina în altă parte, la clubul Rapid, nu la FRF. E problema lui Copos”, a mai spus Mircea Sandu.

Miercuri, 30 de suporteri ai Rapidului au intrat în greva foamei, cerând demisia conducătorilor FRF şi LPF, pe care îi consideră vinovaţi de situaţia în care a ajuns clubul giuleştean.

 

Citește și: