535 vizualizări 4 feb 2014

Editorialistul gândul Cristian Tudor Popescu  consideră că preşedintele Traian Băsescu ”nu a avut nici cel mai mic moment de reuşcare interioară” în cazul tragediei aviatice din Apuseni, preocuparea sa fiind mai degrabă să demonstreze cât de ”tâmpiţi” au fost cei de la Guvern şi cât de ”geniu” este preşedintele.

”Puţin îi pasă, ca să nu zic i se rupe, de oamenii ăia care au murit. El pune sectoare de cerc pe hartă arată cu băţul. (...) Băsescu nu a avut ici cel mai mic moment de remuşcare interioară. N-am văzut niciun sentiment omenesc, băi, oamenii aia au murit în ţara asta în care eu sunt preşedinte, Opriş e la STS, Ponta e la Guvern, imbecilul ăla de Stoe e la Interne, în acest oraş de gogomani în care eu sunt cel dintâi  nu s-a gândit niciun moment că oamenii ăia au murit. Preocuparea lui a fost să arate cât de tâmpiţi au fost cei de la guvernul Ponta, şi au fost, şi ce geniu al misiunilor speciale este Băsescu superstar”, a spus Cristian Tudor Popescu, la GÂNDUL LIVE.
Cât priveşte decizia premierului de a trece STS la Ministerul de Interne, editorialistul gândul a comentat: ”Ponta a ars foaia pe care era scrisă problema”. 

Citește și: