Un scoţian în vârstă de 25 de ani a fost arestat după ce în timpul unei călătorii cu trenul a deranjat ceilalţi pasageri cu comportamentul său indecent.

Andrew Davidson s-a frecat de unul dintre cărucioarele cu băuturi şi alimente vândute de angajaţii companiei de transport, strigând că vrea să facă sex cu respectivul obiect, relatează Metro.co.uk.

Mai mult, tânărul a sărutat barele de metal ale căruciorului, speriind-o pe cea care se ocupa de vânzarea produselor. Potrivit sursei citate, fata a fost atât de şocată, încât a coborât din tren la următoarea staţie.

Foto: metro.co.uk

Echipajul de poliţie sosit la faţa locului l-a arestat pe Andrew, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cele din urmă, scoţianul a fost dus în faţa unei instanţe de judecată şi pedepsit cu 100 de ore muncă în folosul comunităţii.

„(Andrew, n. red) era complet ameţit din cauza alcoolului”, a explicat avocatul acestuia, precizând că, deşi recunoaşte cele întâmplate, Andrew nu a fost conştient de ceea ce a făcut la momentul respectiv. „Este ceva ce nu s-a mai întâmplat până acum şi probabil că nici nu se va mai întâmpla vreodată”, a conchis avocatul.  

Citește și: