2829 vizualizări 30 mai 2013

Eurodeputata Daciana Sârbu a reuşit să slăbească 10 kilograme în şapte luni. "Imediat după naştere am rămas cu un surplus de 10 kilograme. Am încercat tot felul de cure de slăbire, dar nici una nu a avut un rezultat spectaculos", a declarat pentru gândul Daciana Sârbu.

Europarlamentarul a mărturisit că pentru a scăpa de kilogramele în plus a apelat chiar şi la sfaturile unui medic nutriţionist. "Fără niciun rezultat. După ce am văzut că nicio dietă nu mă ajută să slăbesc, am decis să îmi inventez propriul meu regim de slăbit. Este unul simplu: mănânc foarte multe salate. Salată cu pui, cu ton şi chiar salată simplă", a punctat Daciana Sârbu.

În plus, cartofii prăjiţi, dulciurile şi preparatele de tip fast-food sunt alimente pe care aceasta evită să le mănânce. "Încerc pe această cale să îmi educ şi fiica să ducă un stil de viaţă sănătos şi să aibă o dietă echilibrată", precizează soţia prim-ministrului Victor Ponta.

Dincolo de regimul alimentar, eurodeputata face şi sport. "Tot timpul am fost o persoană activă. Merg la sală ori de câte ori am ocazia", a mai spus europarlamentarul.

Săptămâna trecută, premierul Victor Ponta a declarat, la un târg agricol, că soţia sa testează şi pe el "dieta Daciana", îl obligă să mănânce sănătos şi-i alege la micul dejun produse bio.

 

 

 

 

 

Citește și: