Prezentatoarea TV Andreea Mantea a anunţat luni seara că l-a iertat pe logodnicul său, Ştefan Stan, care a înşelat-o, scrie protvmagazin.ro.

„Pe mine m-au înşelat toţi bărbaţii cu care am fost, nu a fost nici măcar unul care să nu mă înşele. Vin acasă şi văd că primeşte pe Facebook câte patru, cinci, şase propuneri indecente de la fane, care îi spun în mod explicit ce i-ar face. Sunt femei cu copii acasă... Nu are cum, ca bărbat, să nu îi ia mintea razna. Pentru cinci minute de ...”, a declarat Andreea Mantea.

Vedeta TV a spus că l-a iertat pe Ştefan Stan, dar că deocamdată dorm separat. „Eu îl iert, l-am iertat, dar acum totul ţine de încredere. Momentan, dormim separat”, a declarat Andreea Mantea. Ea a precizat că a mai fost certată cu câştigătorul primei ediţii de la „Vocea României”, dar s-au împăcat rapid. „Stăm unul lângă altul două ore, nu vorbim, după care ne împăcăm”, a precizat prezentatoarea TV.

Andreea Mantea a mai precizat că multe dintre articolele care apar în presă despre Ştefan Stan sunt scrise de „femei care au fost refuzate” de câştigătorul “Vocea României”.

 

MESAJE DE PAŞTE. Câteva exemple de urări de Paşte care pot fi folosite pentru SMS-uri

Ciorbă de miel, drob de miel, friptură de miel - câţi miei se vor vinde în România în această săptămână. HARTA PREŢURILOR pentru masa de Paşte

REŢETE DE PAŞTE. Trei modalităţi simple de a găti DROBUL DE MIEL şi de pui

REŢETĂ DE PAŞTE: Trei modalităţi simple de a găti ciorba de miel

REŢETE DE PAŞTE. Trei metode simple de a prepara FRIPTURA de MIEL

Citește și: