10355 vizualizări 20 mai 2013

Ştefan Bănică Jr. ar fi încercat să o seducă pe Adriana Bahmuţeanu. Afirmaţia îi aparţine prezentatoarei tv. Potrivit acesteia, Bănică a încercat să o seducă în anul 2000, când ea nu era măritată, iar cântăreţul se afla în plin divorţ cu Mihaela Rădulescu.

Povestea este confirmată chiar şi de fosta soţie a cântăreţului. “Adriana nu minte, asta ştiu sigur”, a spus Mihaela Rădulescu.

Adriana Bahmuteanu a făcut mărturisirea în 2006, când fusese acuzată într-o emisiune a lui Dan Diaconescu, de mai mulţi telepectatori ai OTV-ului, că îl place pe Ştefan Bănică Jr. “Dacă voiam să am o relaţie cu el, aş fi avut-o încă de acum şase ani. El mi-a făcut avansuri pe vremea când eram vecini de bloc. Eu stăteam la şase, el la etajul 1”, spunea Adriana Bahmuţeanu la acea vreme.

Bahmuţeanu a mai spus că a refuzat să aibă o relaţie cu Bănică pentru că nu se potriveau. „Eram mai înalta ca el, ce sa fac cu el? Ne vedeam zilnic, aveam ore similare de plecat de acasă. Am fost de câteva ori şi în casa lui. Eu aş fi vrut ca el să fie ca fraţiorul meu, iar el voia altceva. Şi în plus, eu eram şi sunt şi acum prietena cu fosta lui soţie, Mihaela, şi dacă aş fi avut o relaţie cu el, nu m-aş mai fi putut uita în ochii Mihaelei”, a mai dezvăluit Adriana.

Povestea a fost confirmată, tot atunci, chiar de Mihaela Rădulescu. “Ştiu sigur că este adevărat, doar eram vecine la vremea aceea şi chiar Adriana mi-a mărturisit totul. Adriana era tare frumuşică şi arăta bine, arată bine şi astăzi, de altfel, iar Ştefan tocmai era în divorţ. Era dreptul lui de bărbat să încerce, era libertatea ei de femeie să accepte sau nu. Adriana nu minte, asta ştiu sigur”, a ţinut să precizeze şi Mihaela Rădulescu.

Citește și: