O fostă membră a trupei ASIA, Sorana Mohamad, a făcut mai multe dezvăluiri care întăresc imaginea pe care şi-a creat-o de fată cuminte. Artista a povestit la ce vârstă şi-a pierdut virginitatea şi a vorbit despre prima ei experienţă cu un iubit.

BRUNO ICOBEŢ CÂŞTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3

"Prima dată când era aproape să se întâmple, aveam 19 ani. A apărut băiatul în faţa mea gol şi când am văzut, m-am speriat şi am zis un "nu" hotărât! Am mai aşteptat un an până am făcut-o", a povestit Sorana.

Mai mult, artista a precizat şi că, în ciuda faptului că tatăl ei este arab şi era de aşteptat să fie mai strict, ambii părinţi au fost foarte deschişi în privinţa sexualităţii.

"Tatăl meu, deşi era arab, mi-a spus : Nici nu mă interesează la ce vârstă vrei să o faci, că oricum nu poate să controleze nimeni asta, numai nu îl lăsa pe baiat să-ţi spună că eşti pregătită, când tu, de fapt, nu eşti. Când s-a întâmplat "minunea", m-am dus acasă şi le-am spus părinţilor: mama, tata, trebuie să vă spun ceva... Pe tata l-au luat palpitaţiile, mama s-a albit, au crezut că cine ştie ce se întâmplase! Tata s-a liniştit şi mama mi-a spus :"În sfârşit!", a mărturisit Sorana.

Citește și: