Vărul lui Gigi Becali, fostul impresar Ioan Becali, a vorbit la o televiziune de ştiri despre arestarea patronului Stelei şi s-a declarat împotriva graţierii acestuia.

„Să fie demn, aşa cum a fost şi ieri (n.r. luni, când Gigi Becali a declarat că se predă singur la poliţie). Să nu ceară clemenţă din nicio parte. Eu, cel puţin, nu sunt de acord cu graţierea. Dacă îmi dau 20 de ani, nu cer nici două zile de clemenţă. Ce e aia? Dacă justiţia crede că am greşit, plătesc şi cu asta basta. Să aibă linişte acolo, să-şi adune gândurile. Familia ştie că el nu are nevoie de nimic. Când vom avea permisiunea, vom merge la el. Să vedem ce se va întâmpla în continuare”, a declarat Ioan Becali despre vărul său.

Gigi Becali declarase luni, în ziua arestării sale, că ar putea să-i ceară graţierea preşedintelui Traian Băsescu. „Prima dată la asta m-am gândit. De ce nu, care e treaba? Ce, mi-e ruşine? Voi face toate demersurile ca să fiu liber pentru familia mea. E legal? Atunci eu o cer. Dacă vrea, bine, dacă nu vrea, iar bine. Ce, dacă face un act creştinesc îi e ruşine?”, a declarat Gigi Becali, care a sugerat că o eventuală graţiere i-ar putea creşte popularitatea preşedintelui Traian Băsescu în sondaje.

 

Citește și: