Mădălina CHIŢU
13282 vizualizări 30 iul 2013

Judecătorii de la Tribunalul Timiş au avut o misiune grea. Aceştia au trebuit să analizeze videoclipurile lui Florin Salam pentru a stabili soarta interlopului Sorin Udrea, cel care se supranumea ”stăpânul Timişoarei”. Tot cu ajutorul clipulurilor lui Salam, judecătorii au decis şi soarta locotenenţilor lui.

Piesele au ajuns să facă parte din dosar ca probe, după ce procurorii DIICOT şi-au dat seama că în spatele versurilor se află ameninţări la adresa celor care ”i-au  pârât” pe membrii lumii interlope din Timişoara, notează exclusivtm.

Manelele sunt probe şi în dosarul în care stăpânul Timişoarei este acuzat de fapte de o extremă violenţă. Procurorii DIICOT le-au cerut judecătorilor Tribunalului Timiş să asculte manele ca să vadă cât de periculoase sunt ameninţările.

”Nu vorbim de simple ameninţări. Videoclipurile au apărut după ce Udrea a fost arestat. E clar că mesajele îi vizează pe martori. Nu văd nimic amuzant în faptul că manelele sunt probe la dosar”, a spus Carmen Martinov, procurorul DIICOT care le-a cerut judecătorilor să asculte piesele.

Citește și: