Fanii actorului Alain Delon au primit azi o veste tristă: la 77 de ani, actorul este într-o stare de sănătate precară şi, potrivit propriilor declaraţii, se gândeşte să se sinucidă.

Actorul francez Alain Delon a mărturisit recent că în ultimii ani s-a gândit de mai multe ori la sinucidere, relatează publicaţia Obsession.

Potrivit presei, starea de spirit a artistului în vârstă de 77 de ani s-a degradat treptat încă din anul 2004, când a fost spitalizat din cauza aritmiei cardiace.

„O parte din mine, cea care a fost întotdeauna mai sensibilă, suferă: inima”, a spus acesta făcând referire la boala de care suferă. „Este vorba despre un ansamblu de lucruri. O anumită oboseală, trecerea timpului, prietenii pierduţi, vârsta pe care o am, dispersarea familiei...”, şi-a motivat el tristeţea.

În plus, Alain Delon a arătat că despărţirea de soţia lui Rosalie, cea împreună cu care are doi copii, a reprezentat un moment extrem de dificil în viaţa lui.

„Această ruptură m-a zdrobit (...)”, a mărturisit actorul. „Ideea că pot petrece doar un weekend din două cu copiii mei, mă omoară! (...) Deci, nu Îl voi lăsa pe Dumnezeu să aleagă ziua morţii mele”, a mai spus el.

Foto: AFP//Mediafax (Thomas Samson)

Alain Fabien Maurice Marcel Delon a debutat în cinematografie pe când avea 23 de ani. Cariera lui a cunoscut o ascensiune rapidă, fiind curând comparat cu actori francezi celebri, precum Gérard Philipe şi Jean Marais. A câştigat un Premiu César la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din filmul „Notre Histoire” (1984).

VREMEA, VREMEA ÎN BUCUREŞTI. UPDATE. Cod galben de ploi în Capitală. Prognoza meteo pentru 14 şi 15 mai

 

Citește și: