Un bărbat din India a fost arestat de Poliţia din Punjab, după ce şi-a vândut nepotul unei asistente, care, la rândul ei, l-a vândut pe Facebook, în schimbul a peste 11.300 de euro, relatează Daily Mail.

La doar trei zile de când fiica lui născuse un băieţel, Feroz Khan a răpit bebeluşul, spunându-i proaspetei mămici că nou-născutul a murit. Ulterior, bunicul în vârstă de 47 de ani a primit circa 645 de euro din partea unei asistente care, împreună cu un alt complice, a intermediat vânzarea copilului pe o reţea de socializare.

Bebeluşul a fost cumpărat de un om de afaceri din Delhi, la un preţ de peste 11.330 de euro.

Plângerea a fost făcut câtva zile mai târziu de Noora, mama copilului, care a povestit autorităţilor că, la doar o zi după ce a fost externată, tatăl ei a luat nou-născutul sub pretextul că îl va duce la spital, pentru o consultaţie. La scurt timp, femeia primit vestea că fiul ei murit din cauza unei complicaţii survenite.

Întâmplarea a trezit însă suspiciuni, astfel că Noora a solicitat ajutorul Poliţiei. După o scurtă anchetă, autorităţile au găsit bebeluşul la maternitatea la care tânăra născuse.

Bunicul, asistenta medical şi complicele acesteia au fost arestaţi şi riscă acum ani grei de închisoare. În timpul interogatoriului, tatăl Noorei şi-a motivat gestul arătând că încerca să-i “aranjeze” fiicei lui o altă căsătorie, după divorţul prin care aceasta trecuse anterior, astfel că bebeluşul ar fi fost un “obstacol” pentru găsirea unui nou soţ.

ROMÂNII AU TALENT, sezonul 3, semifinala 4 - Momentele semifinalei şi concurenţii care merg mai departe

Citește și: