Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a avut o reacţie dură cu privire la politiciana Anca Cârcu, care îl acuză că a încercat să o violeze.

„Jur cu mâna pe Biblie că nu am violat pe nimeni. Este o diversiune. Ea e o prostituată, presta la benzinărie. Stă pe banii unui consilier prezidenţial”, a declarat Vadim Tudor, invitat la un show TV nocturn.

La un moment dat, Anca Cârcu a intrat în platou, moment în care Vadim Tudor şi-a ieşit din minţi. „Ce e asta? Rog gărzile mele de corp să intre să o scoată din platou! Du-te-n ... de ... Te-a trimis SRI-ul aici?!”, a izbucnit europarlamentarul român.

Imediat, prezentatorul Dan Capatos a cerut pauză publicitară, iar când a revenit în direct a încercat să explice situaţia: „Anca se afla în alt studio, la câţiva kilometri distanţă şi trebuia să intre prin telefon. Până la urmă, s-a răzgândit, a decis să vină până aici şi a fost lăsată să intre”.

În trecut, Anca Cârcu a declarat că Vadim Tudor i-a pipăit sânii, pentru a vedea dacă sunt reali sau cu silicon, şi a „violat-o psihic”, ţinând-o două ore închisă într-un birou şi ţipând încontinuu la ea. „Am avut o întâlnire de două ore la el în birou, nu mi-a dat voie să scot niciun cuvânt, a zbierat la mine, mi-a spus că nu am voie să cresc mai mult decât el şi să fiu mai cunoscută decât el, că el e şeful meu. Deci m-a violat”, a declarat Anca Cârcu.

Citește și: