7141 vizualizări 13 feb 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la B1TV, despre deciziile Consiliului Naţional al Audiovizualului, că este foarte greu de explicat "cum mizeria pe care o face trustul turnătorului Voiculescu" este susţinută de oameni care au lucrat la BBC sau Europa Liberă.

Preşedintele Traian Băsescu a comentat sintagma "marţea neagră", iar moderatorul a replicat că se va sesiza din nou Consiliul Naţional al Audiovizualului şi a precizat că mai primit o amendă recent, de la acest for.

"Vă spun eu, a fost lovitură de stat, fraţilor, în vara anului 2012, şi o tentativă de şubrezire a capacităţii statului de a lupta împotriva corupţiei, în marţea neagră. A fost lovitură de stat în vara lui 2012", a spus Traian Băsescu, după care i-a cerut realizatorului să îl contrazică, pentru ca CNA să nu îl poată amenda.

Şeful statului a continuat, vorbind despre "urechile fine ale domnilor de la CNA".

"Ţineţi cont că acolo sunt oameni care au lucrat şi la BBC, şi la Europa Liberă şi la Vocea Americii, foarte greu de explicat cum mizeria pe care o face trustul turnătorului Voiculescu este susţinută exact de aceşti oameni, prin protejarea trustului Intact (...) Eu mă uit ce au făcut cu mine şi cu familia mea", a mai declarat Traian Băsescu, spunând că tactica la CNA este ca, "în momentul când faci plângere, să iasă doi, foşti lucrărilor la BBC şi România Liberă, ori unul de la Vocea Americii sau Pro TV" şi se comunică faptul că nu au avut cvorum.

"Câtă lipsă de (...) doamna aceea, doamna Georgescu. Vai de...", a mai comentat şeful statului şi făcând un gest dezaprobator cu mâna.

 

Citește și: