479 vizualizări 4 mar 2013

Dosarele medicale ale lui Adolf Hitler au fost scoase la licitaţie, iar detaliile care ies la iveală după zeci de ani sunt stânjenitoare pentru Fuhrer.

Conform documentelor, Hitler avea probleme cu eliminarea gazelor intestinale şi uneori lua şi câte 28 de pastile în acelaşi timp. De asemenea, dictatorul folosea cocaină pentru a-şi curăţa sinusurile. În plus, Fuhrer-ul primea injecţii din lichidul seminal al taurilor, pentru a-şi mări libidoul, scrie Discovery.

Toate aceste detalii au fost făcute publice de casa de licitaţii Alexander Autographs din Connecticut, care speră să vândă săptămâna viitoare întreg istoricul medical al Fuhrer-ului.

Hitler risca să devină dependent de cocaină

În cele 225 de pagini de documente, pot fi găsite zece radiografii ale craniului dictatorului, dar şi detalii despre problemele sale cu sinusurile. Istoricul medical, datând din 1945, a fost realizat de doctorul lui Hitler, Erwin Giesing, şi este acum evaluat la 2.000 de dolari.

Conform documentelor, Hitler folosea cocaină pentru a-şi curăţa sinusurile, însă la un moment dat a existat riscul ca dictatorul să devină dependent de drog. Astfel, doctorii au trebuit să micşoreze doza de tratament, scrie Discovery.

În plus, din cauza problemelor cu gazele intestinale, Hitler ajunsese să înghită câte 28 de pastile odată, motiv pentru care şi-a distrus ficatul şi stomacul.

De asemenea, deşi nu avea o viaţă sexuală foarte activă şi dormea în alt pat decât Eva Braun, Hitler obişnuia să facă sex cu amanta lui, dar numai după ce i se făceau injecţii pe bază de spermă de taur.

Citește și: