Mai multe actriţe de la Hollywood regretă că au acceptat să apară topless în filme, printre acestea numărându-se Kate Winslet, Natalie Portman şi Kelly Brook, scrie The Sun.

sursa foto captură The Sun

„Bineînţeles că mă uit înapoi şi mă gândesc că... eram foarte tânără. Am câştigat bani buni, dar nu e grozav să faci aşa ceva la o vârstă fragedă. La momentul respectiv nu gândeam aşa”, spune Kelly Brook, care a pozat topless în adolescenţă, iar apoi a apărut în sânii goi în filmul „Piranha” (2010).

sursa foto captură The Sun

Kate Winslet s-a dezbrăcat în mai multe filme, printre care „Titanic” şi „The Reader”, iar acum pare să regrete. „Nu vreau să rămân cunoscută drept actriţa care şi-a dat hainele jos”, a spus Winslet.

sursa foto captură The Sun

Mary-Louise Parker a devenit cunoscută pentru rolul din serialul “Weeds”, în special pentru scena în care face baie goală. „Sunt puţin amărâtă, ştiam că scena va ajunge pe internet”, a mărturisit Parker.

sursa foto captură The Sun

Şi Natalie Portman regretă că a apărut goală în „Black Swan”. „Nu ar fi trebuit să o fac”, a explicat Portman ulterior.

Interesant este că există şi un bărbat care regretă că s-a dezbărcat în filme: Taylor Lautner din „Twilight”. “Dacă aş fi avut de ales, nu mi-aş fi dat niciodată tricoul jos”, a explicat Lautner.

Citește și: