ROMÂNII AU TALENT. Alexandru Marcu şi-a făcut şi de această dată apariţia în modul în care ne-a obişnuit încă de la PRESELECŢII ROMÂNII AUTALENT: a coborât din tavan. "M-am îndrăgostit" şi-a început Alexandru Marcu numărul de la ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 5, SEZONUL 3.

Numărul pe care l-a pregătit nu a fost pe gustul juraţilor: Concurentul a sta cu capul în jos şi şi-a scos din ochiul stâng un fior de aţă. Andra nu s-a putut uita la numărul pe care îl pregătise. La fel nici Andi Moisescu.

VEZI AICI MOTIVUL PENTRU CARE ALEXANDRE MARCU A DEZAMĂGIT JURIUL DE LA ROMÂNII AU TALENT

Mihai Petre şi Andra au apăsat butonul X în timpul prestaţiei lui Alexandru Marcu de la ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 5, SEZONUL 3.

"Pe mine ai reuşit să mă prost-dispui. Ar fi trebui să vii şi să faci un număr spectaculos. Tu nu ai reuşit. Nu am ateptat să văd un povestitor care să vină şi să îmi spună o poveste tristă", a spus Mihai Petre.

"I-am dat X pentru că m-au speriat. Asta a fost reacţia mea. Eu nu pot să privesc astfel de numere. Asta sunt eu", i-a spus şi Andra la finalul numărului pe care Alexandru Marcu l-a pregătit pentru ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 5, SEZONUL 3.

FOTO: Alexandru Marcu în timpul preselecţiilor de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3

Magicianul Alexandru Marcu şi-a făcut o intrare spectaculoasă pe scena de la ROMÂNII AU TALENT în timpul preselecţiilor. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a coborât pe o frânghie.

După ce i-a pus pe spectatori să arunce o minge verde prin sală şi să aleagă o carte, Marcu Alexandru i-a întrebat pe juraţi dacă vor să schimbe cartea, iar aceştia au ales un trei de treflă. Tânărul a scos apoi un pachet de cărţi alb, neprintat. A întins cărţile pe masă, iar pe ele era scris negru pe alb: trei de treflă.

"Eşti foarte bun", i-au spus Andra şi Andi, juraţi la ROMÂNII AU TALENT.

În această seară, pe scena de la ROMÂNII AU TALENT vor urca ultimii 12 concurenţi care au reuşit să treacă de etapa preselecţiilor. Dintre aceştia, doar trei vor primi şansa de a lupta mai departe pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, oferit de Cosmote.

 

Citește și: