Afaceristul Silviu Prigoană a vorbit, la emisiunea „Happy Hour” cu Cătălin Măruţă, despre motivele care au dus la divorţul de Adriana Bahmuţeanu, petrecut în urmă cu nouă luni.

SURPRIZA PE CARE MILIOANE DE ROMÂNI AU AVUT-O JOI DIMINEAŢĂ CÂND AU INTRAT PE INTERNET

Prigoană a lăsat de înţeles că soţia sa cheltuia prea mulţi bani, „spărgând” cu anumite ocazii chiar şi zeci de mii de euro pe oră. „Adriana nu era cheltuitoare, îşi lua doar 'strictul necesar'. În fiecare excursie cheltuia între 10.000 şi 50.000 de dolari. Au fost şi cazuri în care a cheltuit 51.000 de dolari în jumătate de oră, la magazinul Louis Vuitton din Las Vegas. A cumpărat şi o husă de protecţie pentru câine, în valoare de 5.500 de dolari. Eu am mâncat o friptură de 140 de dolari”, a declarat Silviu Prigoană.

Omul de afaceri a mai spus şi care era „filosofia” Adrianei Bahmuţeanu pe vremea când erau căsătoriţi: „Cardul ei de credit era al ei, al meu era al nostru”.

Totuşi, Silviu Prigoană a menţionat că nu întotdeauna fosta sa soţie îşi cumpăra cele mai scumpe rochii. „Mie mereu îmi cerea 2-3.000 de euro să-şi facă rochii şi ea probabil le lua de la Dragonul Roşu”, a declarat afaceristul.

YouTube.ro - Acesta este noul Youtube România

 

Citește și: