7 vizualizări 23 mar 2014

Reduceri de cel puţin 30% pentru sezonul estival, degustări de produse tradiţionale, un concurs de frumuseţe şi o tombolă cu premii de peste 7.000 de euro, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le vor găsi vizitatorii la prima ediţie a Târgului de Turism "Vacanţa", organizat la Timişoara în perioada 21 - 23 martie.

La evenimentul desfăşuat la Centrul Regional de Afaceri, între orele 10:00 şi 18:00, şi organizat de către reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Turism, vor participa peste 30 de companii.

În jur de 10.000 de persoane sunt aşteptate să viziteze standurile acestora şi să îşi aleagă pachetele de vacanţă potrivite pentru anul 2014, conform informaţiilor obţinute de gândul din partea reprezentanţilor ANAT.

"Pachetele de vacanţă sunt încă la preţuri reduse, iar ofertele sunt foarte multe având în vedere numărul mare de operatori de turism care participă la târg. Încercăm să venim în întâmpinarea vizitatorilor şi cu activităţi de divertisment şi câteva momente artistice", a declarat Lucia Morariu, preşedinte al ANAT.

Vizitatorii se vor putea participa, totodată, pe parcursul celor trei zile de târg la prezentări ale destinaţiilor de vacanţă şi ale produselor pentru activităţi de timp liber şi sport. Părinţii care vor ajunge la eveniment alături de copii îi vor putea lăsa pe aceştia la un loc de joacă amenajat şi supravegheat de personal specializat, potrivit unui comunicat de presă emis de ANAT.

La concursul Miss Turism 2014, organizat sâmbătă de la ora 16:00, 15 tinere vor urca pe podium. Fiecare va reprezenta o destinaţie turistică recomandată în cadrul târgului.

Tombola cu premii în valoare totală de peste 7.000 de euro este programată pentru duminică, la ora 16:00. Zece vizitatori norocoşi vor câştiga vacanţe de vară gratuite atât în ţară, cât şi în străinătate.

Intrarea la Târgul de Turism "Vacanţa" va fi liberă.

Citește și: