Un e-mail pe care Elodia Ghinescu i l-a trimis în 2007 unui bărbat ar putea fi cheia procesului în care fostul poliţist Cristian Cioacă este acuzat că şi-a ucis soţia, scrie ring.

Avocata i-a trimis, în 22 iulie 2007, un e-mail SPP-istului Ilie Cristian, presupusul său amant. În cadrul respectivului e-mail, Elodia scria: „Baby... iar mor civilii afgani? Iar atacuri cu bombă? Ce naiba... sper că te protejezi, iubire... Mă îngrijorezi tot mai mult, baby, când mă gândesc că port un ilie mic... te pupicez, te pupic, te pupi-tzupi”.

Procurorii susţin că expresia „port un ilie mic” ar putea sugera că Elodia era însărcinată cu amantul său în momentul respectiv şi că Cioacă, gelos când a aflat, ar fi decis să-şi ucidă soţia.

Procurorii au analizat şi un mail trimis de Ilie Cristian Elodiei: „Cred că ai înnebunit, baby... să mor dacă înţeleg de unde până unde o asemenea reacţie la mesajul ăla. Nici acum nu înţeleg de ce te-a deranjat, de fapt, că ţi-am spus că mesajele sunt monitoizate? Doar nu e prima oară, nu? În plus, nu trebuie să-mi explici faptul că exprimarea noastră a fost suficient de criptică încât să nu ne facem griji”. Astfel, se poate observa că Elodia şi amantul său comunicau folosind un limbaj criptat, pentru ca alţii să nu înţeleagă schimburile lor de e-mail-uri.

EUROVISION 2013. Tot ce trebuie să ştii despre competiţia EUROVISION 2013

EUROVISION 2013. Ţările care participă la PRIMA SEMIFINALĂ, din această seară. Cu cine ar putea concura Cezar Ouatu la EUROVISION 2013

 

Citește și: