Cele două tinere, care au devenit cunoscute făcând stand-up comedy, au strâns peste 200.000 de ascultători pe contul lor de SoundCloud, din decembrie, de când au început emisiunea ''Guys we f*****'' (Bărbaţi cu care am făcut sex).

Prin intermediul acestui podcast, Corinne şi Krystyna vor să le transmită femeilor ''să facă mult sex şi să fie mândre de asta'', fără a se simţi în niciun fel femei uşoare.

Ideea show-ului i-a venit Corinnei Fisher după o despărţire grea, moment în care a simţit nevoia să se autoevalueze. Atunci, prietena ei, Krystyna, a întrebat-o direct dacă nu vrea să deschidă un podcast în care să îi intervieveze pe toţi bărbaţii cu care au făcut sex. În mod surprinzător, bărbaţilor care au trecut prin patul lor li s-a părut o idee bună, scrie Huffington Post.

''Cei care au refuzat să participe au făcut-o din respect pentru soţiile sau copiii lor. E în regulă'', explică Krystyna. Printre cei care au acceptat să participe la podcast se numără un tânăr pe nume Shane, care o numeşte pe Corinna Fisher ''cel mai bun partener de sex pe care îl poţi avea''.

Deşi există şi câţiva ascultători care scriu comentarii jignitoare, cei mai mulţi apreciază iniţiativa Corinnei şi a Krystynei. ''Recent, ne-a scris o ascultătoare din New Delhi, care ne-a spus că podcastul nostru o face să se simtă confortabil cu sexualitatea sa'', au declarat tinerele.

Citește și: