Actorul Şerban Ionescu, dispărut în octombrie anul trecut din cauza unei boli necruţătoare, are o replică memorabilă în ultimul său film, „Puzzle”, în regia lui Andrei Zincă, care a avut premiera zilele trecute.

În pelicula respectivă, filmată cu numai câteva luni înainte ca Şerban Ionescu să fie ţintuit la pat de scleroză, actorul, care joacă un rol secundar, are la un moment dat următoarea replică: „Eu o să mă îmbolnăvesc niţel”.

O altă coincidenţă bizară, în care actorii parcă îşi prevestesc viitorul prin rolurile lor, o are în prim-plan pe Cătălina Mustaţă. Actriţa, care joacă în „Puzzle” rolul unei femei care ajunge să divorţeze, a divorţat şi în viaţa reală de soţul său, Florin Zamfirescu, la câteva luni după filmări.

„Am filmat doar o zi cu Şerban Ionescu, dar a fost un exemplu pentru noi toţi. Şerban era sufletul echipei, avea o energie debordantă şi se lucra perfect cu el. Eu am luat filmul de la cap la coadă de nu ştiu câte ori, dar nu am remarcat această replică. O fată deşteaptă mi-a atras însă atenţia. Şerban zice la un moment dat: 'Eu o să mă îmbolnăvesc niţel'. Iar la câteva luni s-a îmbolnăvit. Şi Cătălina Mustaţă are un rol interesant. Ea trece printr-o tragedie, divorţează şi, ulterior, a divorţat şi în viaţa reală. Iată că filmul bate viaţa, iar actorii sunt supuşi adesea unor astfel de situaţii”, a declarat regizorul Andrei Zinca pentru wowbiz.ro.

 

Citește și: