21695 vizualizări 27 feb 2013

Regizorul neo-zeelandez Adam Strange a murit sfâşiat de patru rechini albi, în largul plajei Muriwai, scrie The Sun.

-----------------------------------------------------------------

PLUS: Răsturnare de situaţie: ”Gata, n-o mai căutaţi pe Elodia”. Din închisoare, Cioacă le-a dat poliţiştilor UN ULTIM INDICIU

PLUS: Decizia care SCHIMBĂ TOTUL. Anunţul de ultimă oră pe care McDonald's l-a făcut pentru România

PLUS: Doliu în lumea muzicală românească. GĂSITĂ MOARTĂ în apartamentul ei din Bucureşti

-----------------------------------------------------------------

Strange înota în larg în momentul în care a fost atacat de un rechin de aproximativ 4 metri lungime. Curând, alţi trei rechini l-au atacat pe regizor, care nu a avut nicio şansă să supravieţuiască, în ciuda intervenţiei autorităţilor.

Poliţiştii, sosiţi cu o barcă şi un elicopter, au tras 20 de focuri de armă asupra rechinilor, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe Adam Strange (46 de ani).

Adam Strange. Captură The Sun

VIDEO:

"Am văzut înotătoarea unui rechin, iar în clipa următoare era sânge peste tot în apă. Corpul bărbatului s-a ridicat apoi la suprafaţă, era deja mort", a declarat un pescar care a asistat la întreaga scenă.

Corpul lui Strange a fost scos din apă de poliţişti, însă identitatea bărbatului nu a fost făcută publică imediat, deoarece rudele nu fuseseră înştiinţate.

Adam Strange, regizor, actor şi scriitor neo-zeelandez, este cunoscut pentru scurtmetrajul "Aphrodite's Farm" (2008), distins cu Ursul de Cristal la Festivalul de Film de la Berlin 2009, dar şi pentru mai multe reclame TV regizate.

Citește și: