Gandul
41090 vizualizări 12 iul 2019

Un trecător a filmat momentul în care un cuplu fără inhibiţii oferă un spectacol erotic turiştilor din Mamaia. În înregistrare se observă cum tânăra priveşte către stradă şi vede cum zeci de turişti îi privesc în timp ce fac amor la balcon.

Puteţi urmări videoclipul pe CanCan.ro

S-au înregistrat din ce în ce mai multe cazuri de sex în public vara aceasta. În luna iunie un cuplu a fost filmat în ipostaze intime chiar în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Un şofer aflat în zonă a filmat incidentul, transmite Dejeanul.ro. Un bărbat stă, în picioare, în faţa unei femei aşezate pe o bancă, iar aceasta îi atinge organul genital, încercând să mascheze gestul cu o pălărie.

Clipul a fost realizat de şofer în timp ce aştepta la semafor. Când s-a făcut verde, acesta a plecat şi nu se ştie ce a urmat, pe banca din parc. 
Un incident similar s-a petrecut recent în Iaşi. Doi tineri au fost filmaţi în timp ce făceau sex pe stradă, chiar în văzul trecătorilor.

Scene „fierbinţi” au fost surprinse, la începutul lunii mai, şi în Brăila. Un bărbat şi o femeie au fost filmaţi în timp ce făceau sex pe marginea şoselei, în plină zi.

Foto: Cancan.ro

Citește și: