Marinela Sarbu
313 vizualizări 16 apr 2019

„Poliţia a stabilit că patru persoane sunt decedate în trei locaţii pe o rază de 5 km (3,1 mile)", se arată în comunicat, relatează Reuters.

„Un om care corespunde descrierii suspectului s-a predat la detaşamentul Penticton RCMP. Omul rămâne în custodie în timp ce ancheta progresează. Primele indicii arată că aceasta a fost o ţintă vizată", se precizează în comunicat.

Incidentul iniţial a fost raportat la 10:30 ora locală (17:30 GMT). In timp ce poliţia era pe drum spre locul faptei, a fost raportată o a doua împuşcătură.

Suspectul responsabil de ambele împuşcături s-a predat în aproximativ o oră după primul raport, a spus poliţia, motivul atacului fiind încă necunoscut.

„Determinarea motivelor pentru care a avut loc acest lucru face parte din investigaţia noastră în curs de desfăşurare", a declarat comandantul regional RCMP, Ted De Jager.

„Înţeleg că este un incident profund tulburător care a avut loc în comunitatea noastră. Inimile şi gândurile noastre sunt cu toţi cei afectaţi de acest incident teribil de tragic", a adăugat el.

Foto: Captură

Citește și: