Teodora Marinescu
985 vizualizări 23 aug 2018

Bărbatul, care s-a ascuns într-o casă în urma incidentului, a fost împuşcat mortal după ce a ameninţat ofiţerii de poliţie.

"Operaţiunea poliţiei a luat sfârşit. Persoana a fost neutralizată şi a decedat", a informat Prefectura locală pe contul oficial de Twitter.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacul cu cuţit, care a fost comis joi într-o suburbie a Parisului, afirmând că unul din membrii săi este responsabil pentru incident, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Organizaţia teroristă afirmă într-o declaraţie publicată pe site-ul de ştiri Amaq că în atac a fost implicat un militant al reţelei teroriste.

Cu toate acestea, organizaţia nu a oferit nicio dovadă că ar fi vorba despre un militant Stat Islamic.

Cel puţin o persoană a murit, iar alte două au fost rănite, după ce un individ a atacat oamenii dintr-o suburbie a Parisului cu un cuţit.

O persoană a fost ucisă, iar alte două au fost rănite, joi, în urma unui atac cu un cuţit, comis într-o suburbie a Parisului, a informat o sursă a Poliţiei, relatează site-ul cotidianului francez Le Figaro.

Atacul a avut loc în Trappes, regiunea Yvelines. Sursa a mai anunţat că atacatorul a fost neutralizat de autorităţile franceze.

Potrivit Reuters, atacatorul a murit după ce a fost împuşcat de ofiţerii de poliţie.

Sursa a mai informat că individul ar fi strigat "Allahu akbar" în timpul incidentului.

Foto: Hepta

 

Citește și: